Kako popraviti pokvareni I-Phone?

Vjerojatno ste se već našli u ovoj situaciji; ispustiš svoj potpuno novi I-phone u vodu ili jednostavno neće prestati skakati od aplikacije do aplikacije. Srećom, usluge popravka I-phone su olakšale ponovno pokretanje telefona bez pražnjenja bankovnog računa! Ovaj članak će vam reći sve što trebate znati o uslugama popravka I-phonea, uključujući što možete očekivati ​​i koliko možete očekivati ​​platiti.

Zaslon ne reagira

Ako zaslon vašeg telefona ne reagira, možda imate labavu vezu. Provjerite jesu li sve veze netaknute i pokušajte ponovno pokrenuti telefon. Ako i dalje ne radi, odnesite telefon u radionicu za dodatnu pomoć. Također možete preuzeti aplikaciju da provjerite radi li vaš zaslon osjetljiv na dodir prije nego što ga uzmete. Treba napomenuti da većinu popravaka koji uključuju zaslone trebaju obaviti profesionalci, jer mogu oštetiti više dijelova nego što je potrebno ako amater nepravilno rukuje.

Ekran je napuknut

Ako vam je ekran iPhonea napuknut, postoji velika šansa da ne želite potrošiti stotine dolara na novi telefon. Međutim, ako vam je ekran napuknut i nastavite ga koristiti, postoji i velika šansa da će vaš telefon prestati ispravno funkcionirati. Slomljeni ekran onemogućuje korisnicima da vide svoje telefone u normalnim uvjetima – postaje teško ili nemoguće tipkati ili koristiti značajke dodira. Da biste riješili ove probleme, preporučujemo da odnesete svoj telefon u I-phone servis umjesto da ga potpuno zamijenite novim.

Zvuk ne radi

Appleovi najnoviji modeli prepuni su mnogo različitih značajki, ali ona koja brzo može postati neugodna je neispravan zvuk. Srećom, postoji nekoliko načina na koje možete popraviti ili zamijeniti i-phone koji neće zvoniti ili stvarati buku. Evo kako se možete pobrinuti za svoj pokvareni i-phone. Trebat će vam neki standardni alati i pribor kao što su zaštitne naočale i pinceta, kao i Phillips #00 odvijač, ljepljiva traka i pamučni štapići. Također biste trebali imati antistatičku četku jer vam omogućuje sigurno čišćenje elektronike bez oštećenja njihovih unutarnjih komponenti. Za većinu telefona u savršenom radnom stanju, možda ćete na internetu tražiti pomoć o tome kako popraviti ove nezgodne uređaje dok ih pokušavate ponovno sastaviti. Ne uspijte li u tome ili čak prije nego što uopće pokušate nazovite profesionalce i raspitajte se o cijeni i rokovima popravka vašeg I-phona.

Imate softverski problem

Ako vaš telefon ne radi ispravno – početni zaslon vam je zamrznut, neće se puniti ili neki drugi problem – prva stvar koju trebate učiniti je provjeriti imate li ažuriran softver. Idite na Postavke i pomičite se prema dolje dok ne vidite Ažuriranje sustava. Dodirnite Ažuriranje softvera, zatim dodirnite Preuzmi i instaliraj.