Guess satovi i nakit

Guess je modni brand sa sjedištem u SAD -u. Specijalizirani su za mušku i žensku odjeću, obuću, parfeme i modne dodatke poput nakita i satova. Njihovi proizvodi dostupni su u više od 80 zemalja. Guess je bila jedna od prvih tvrtki koja je na tržište predstavila dizajnerske traperice. Osamdesetih godina prošlog stoljeća bili su jedan od najpopularnijih brendova traperica. Kada je Guess započeo proizvodnju satova, ponovno su uspjeli značajno povećati svoju popularnost. Danas svi ljubitelji dobrog stila prihvaćaju Guess ručni sat.

1984-ta je bila godina kada je Guess započeo svoj put na tržištu dizajnerskih satova. Guess fast postao je popularno ime među onima koji pokazuju interes za najnoviji trend u svijetu mode. Callanen International, Inc., je tvrtka odgovorna za lansiranje satova Guess. Proizvodila je i prodavala satove Guess prema ugovoru o ekskluzivnoj licenci. Time je Guess postao najveći licencirani brend satova na svijetu. Stekao je snažnu reputaciju na tržištu dizajnerskih satova zbog svog dizajna, kvalitete i marketinga.

Godine 2005. Guess i Fossil planirali su potpisati desetogodišnji sporazum kojim bi se prava proizvodnje Guess satova prenijela na Fossil Group, Inc. Međutim, dogovor nije uspio. Callanen nastavlja proizvodnju i distribuciju satova Guess. Kasnije su potpisali 10-godišnji globalni licencni ugovor.

U studenom 2006., The Timex Group reorganizirala je svoju diviziju Callanen International i dodala novu tvrtku pod nazivom Sequel AG. Sequel AG preuzeo je od Callanena distribuciju i marketing satova Guess and Guess Collection (Gc). Također obrađuje međunarodne licence za Guess i Guess Collection nakit. Do danas je Sequel i dalje odgovoran za proizvodnju satova Guess.

Kako je Guess modna marka, ne biste trebali očekivati ​​ništa posebno u pogledu karakteristika i gadgeta njihovih satova. Uglavnom Guess satovi koriste pouzdane kvarcne mehanizme koji su proizvedeni u Japanu. Međutim, oni nude neke analogne modele satova koji koriste mehaničke (automatske) pomake.

Mnogi modeli satova Guess imaju podbrojeve koji zasebno prikazuju sekunde, minute i sate. Lice sata zaštićeno je tvrdim mineralnim kristalom. Kvaliteta izrade je zaista dobra, a dijelovi su pažljivo zatvoreni osiguravajući odgovarajuću vodootpornost. Jedna od glavnih karakteristika brenda Guess je dobra kvaliteta. Međutim, ako vam je glavni fokus funkcija, mehanika ili jedinstvena izrada, Guess satovi možda nisu za vas.

Guess satovi dolaze u različitim izvedbama i privlačnim stilovima. Boje brojčanika mogu varirati od bijele, plave, zlatne, crne, bež i druge. Lako možete pronaći boje remena koje odgovaraju vašoj odjeći. Postoje čak i modeli koji imaju dva brojčanika u boji gdje jedna boja prelazi u drugu. Bez obzira tražite li skromni model satova ili izvanredan, moderan model, Guess ima bogat izbor satova za odabir. Ove satove možete nositi sa svečanim i manje formalnim odijelima, no ipak ćete dobiti mnogo komplimenata.

Neki modeli satova imaju kristale na traci/narukvici ili okviru, što ih čini luksuznijim i istaknutijim. Ovi modeli imaju brojčanike s rimskim i arapskim brojevima. Guess satovi vrlo su elegantni modni satovi. Svatko može pronaći odgovarajući model sata za svakodnevnu uporabu i posebne prigode.